Η ΣΧΟΛΗ

Η Σχολή

Ένας χώρος όπου συναντιούνται όλα τα στυλ χορού δημιουργήθηκε στο Μαρούσι, με σκοπό την εκμάθηση χορού, τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση όλων των μαθητών. Όσοι έρχονται σε μας εκπλήσσονται από την απλότητα, αλλά και τον επαγγελματισμό μας, την παρέα που άμεσα εντάσσονται και την ευκολία με την οποία μαθαίνουν χορό.

Η σχολή χορού μας απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους μαθητές και όλοι σίγουρα θα βρουν σε μας διέξοδο από την καθημερινότητά τους. Απόδειξη αυτού είναι το πλήθος των μαθητών που παρακολουθεί μαθήματα χορού καθημερινώς. Βεβαίως, δεν αρκούμαστε μόνο στην εκμάθηση εντός της σχολής, αλλά και στην πρακτική εξάσκηση και εξοικείωση με τον χορό, διοργανώνοντας πάρτυ προς διασκέδαση όλων μας.

Σίγουρα λοιπόν σε μας θα ανακαλύψετε το στυλ χορού που σας εκφράζει, για αυτό μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα πάντα και εμείς είμαστε εδώ για να σας συμβουλέψουμε. Οι δάσκαλοί μας θα σας βοηθήσουν στα πρώτα σας βήματα, ενώ μπορούν να σας οδηγήσουν στην απόκτηση κάποιου αναγνωρισμένου διπλώματος χορού. Είναι βέβαιο λοιπόν, ότι όλοι στη σχολή μας θα σας αντιμετωπίσουν με ένα μεγάλο χαμόγελο, έτοιμοι να σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Με λίγα λόγια λοιπόν, η σχολή χορού Dancemotion στο Μαρούσι είναι η αντανάκλαση της τρέλας, της καλής διάθεσης και του επαγγελματισμού της Χριστίνας Θεοδώρου.